Palvelut

Hyvän näkemisen palvelut Ajan Näöstä

Haluatko nähdä paremmin? Kaipaatko ulkonäköösi piristystä? Askarruttaako sinua silmiesi terveydentila? Mietitkö lukulasien tai piilolasien hankkimista? Ota yhteyttä Ajan Näön näkemisen ammattilaisiin.

Näöntutkimukset

Ajan Näössä sinua palvelee aina optikko – näönhuollon asiantuntija! Teemme kaikki silmälasimääritykseen tarvittavat tutkimukset yli 8-vuotiaille, ei-leikatuille, terveille silmille; hoitavan lääkärin luvalla myös operoiduille tai hoidossa oleville silmille. Tarvittaessa joukostamme löytyy erityisosaamista työnäkemiseen, karsastuksiin ja silmien tutkimiseen lääkeaineiden avulla.

Löydät lisätietoa aiheesta Näe ry:n sivuilta.

Piilolasisovitukset

Harkitsetko ensimmäisten piilolasien hankkimista tai suunnitteletko niiden vaihtamista? Piilolasien sovituksen, käsittelyn ja hoidon opettavat Ajan Näössä optikot, jotka ovat saaneet laillistuksen piilolasien määräämiseen ja sovittamiseen. Sovituksessa varmistetaan, että piilolasien käytölle ei ole estettä ja valitut piilolasit ovat juuri sinun silmillesi sopivat. Säännölliset jälkitarkastukset ovat turvallisen piilolasien käytön perusedellytys. Me Ajan Näössä haluamme huolehtia silmistäsi!

Silmälääkäripalvelut

Usein käynti optikolla riittää, mutta aika ajoin silmiesi terveydentila tarvitsee lääkärin arvion. Ajan Näöstä saat myös silmälääkäripalvelut. Silmälääkärit ovat yliopistotutkinnon suorittaneita, silmätauteihin erikoistuneita lääkäreitä. He ovat asiantuntijoita silmäsairauksien hoitamisessa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Silmälääkärillä kannattaa käydä säännöllisesti, jos sinulla tai suvussasi on silmiin liittyviä sairauksia. Silmälääkäri tekee alle 8-vuotiaiden tutkimukset. Suosittelemme tutkimusta myös kaikille yli 40-vuotiaille optikkokäyntien lisäksi.