Yhteys

Järnefeltinkatu 1, PL 136
04401 Järvenpää

Puhelin 09 291 9590
0505208872
optikot@ajannako.fi

Aukioloajat
Palvelemme

ma-pe klo 10 – 18

la klo 10 – 14

ja lisäksi sopimuksen mukaan

Seuraa meitä

Me

Hyvän näkemisen tekijät

Ajan Näössä sinua palvelevat optikot Taina ja Mervi sekä silmälääkärit Jaana ja Laura. Asiakaspalvelu on intohimomme ja iloitsemme ihanien asiakkaiden löytäessä juuri omanlaisensa silmälasit. Meille on tärkeää, että näet hyvin ja näytät hyvältä.

Autamme sinua kaikissa näkemiseen ja silmien hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissäsi. Meillä ammattitaito ja asiakaspalvelu kulkevat käsikädessä. Meidät tunnetaan osaamisesta, yksilöllisyydestä ja luotettavuudesta. Liikkeestämme löydät upeimman valikoiman lisäksi sinua kuuntelevan ja sinuun kiireettä panostavan henkilökunnan. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Erilaista perspektiiviä

Taina Pikkarainen

Optikko, yrittäjä

Taina on toiminut Ajan Näön yrittäjänä jo vuodesta 1988 asti ja hänet on palkittu Järvenpään Vuoden Yrittäjänä 2014. Ajan Näkö on saanut valtakunnallista tunnustusta ollessaan Vuoden Optikkoliike 2000. Tainan ansiosta Ajan Näössä on pitkä perinne käsin tekemiseen ja tästä syystä liikkeessä hiotaan linssit edelleen itse. Tainan johtavana ajatuksena on ollut tuottaa silmäniloa järvenpääläisille ja pisimmillään asiakassuhteet ovat jatkuneet jo neljän vuosikymmenen ajan. Vapaa-ajalla Taina nauttii liikunnasta, oopperasta ja perheen kanssa vietetystä ajasta.

Jaana Vaine

Optometristi, Sairaanhoitaja

Jaanalla on optometristi-, piilolinssi- ja työnäköpätevyydet sekä kuiva silmäisyyden erityisosaamista. Jaana on tehnyt yli kaksikymmenvuotisen uran optisella alalla sekä sen lisäksi toiminut viimeiset kahdeksan vuotta sairaanhoitajana erilaisissa tehtävissä terveydenhuollossa. Jaanalle erityisen tärkeää on ihmisten kohtaaminen sekä näkemisen ratkaisujen hoitaminen yhteistyössä asiakkaan kanssa, asiakasta kuunnellen sekä kunnioittaen. Jaana tukee ja auttaa asiakasta löytämään hänelle sopivimman ratkaisun näkemisen mahdollisiin pulmiin, huomioiden terveydellisten asioiden vaikutuksen asiakkaan elämään kokonaisvaltaisasti. Vapaa-ajalla Jaana tykkää rentoutua hyvän elokuvan äärellä tai ystävien sekä perheen seurasta nauttien.

Mervi Kröpi

Optikko

Mervillä on optikko-, piilolinssi- ja työnäköpätevyys sekä ortoptiikan erityisosaamista. Mervi on työskennellyt Ajan Näössä jo kolmella vuosikymmenellä ja hän on valmistunut optikoksi 1986. Mervillä on tarkka silmä värien ja muotojen suhteen. Kokemuksella ja Merville ominaisella rauhallisuudella ja pitkäjänteisyydellä hän auttaa ihmisiä näkemään miellyttävämmin. Vapaa-ajalla Mervi tykkää liikkua ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Jaana Hietanen

Lääketieteen tohtori, silmätautien erikoislääkäri, Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO)

Jaana on toiminut Ajan Näössä silmätautien erikoislääkärinä vuodesta 1998 lähtien. Kaikenikäiset potilaat ovat lämpimästi tervetulleita hänen vastaanotolleen. Jaana on perehtynyt glaukoomaan, josta hän on väitellyt vuonna 1995. Potilaat kuvailevat Jaanaa välittäväksi, helposti ymmärrettäväksi ja asiantuntevaksi. Vapaa-ajalla Jaana urheilee, mökkeilee ja viettää aikaa perheensä kanssa. Hän on myös ansioitunut penkkiurheilija.

Laura Vanhatalo

Lääketieteen lisensiaatti, silmätautien erikoislääkäri

Laura on aloittanut silmätautien erikoislääkärinä Ajan Näössä kesällä 2020 ja on tiimimme uusin vahvistus. Hän on valmistunut silmätautien erikoislääkäriksi 2016 ja työskentelee HYKS:n silmätautien yksikössä. Kaikenikäiset potilaat ovat lämpimästi tervetulleita Lauran vastaanotolle. Potilaat kuvailevat häntä lämpimäksi, tarkaksi ja asiantuntevaksi. Vapaa-ajalla Laura urheilee monipuolisesti – talvella lempilaji on murtomaahiihto.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

lähetä sähköpostia optikot@ajannako.fi