info
Palvelemme
Palvelemme

ma-pe klo 10 – 18
la klo 10 – 14

 

Pääsiäisenä palvelemme

29.-31.3 klo 10-18

1.4. klo 10-16

6.4. lähtien normaalisti

 

kesälauantaisin suljettu

Me

Hyvän näkemisen tekijät

Ajan Näössä sinua palvelevat optikot Taina ja Mervi, optometristi Niinat sekä silmälääkärit Jaana ja Laura. Asiakaspalvelu on intohimomme ja iloitsemme ihanien asiakkaiden löytäessä juuri omanlaisensa silmälasit. Meille on tärkeää, että näet hyvin ja näytät hyvältä.

Autamme sinua kaikissa näkemiseen ja silmien hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissäsi. Meillä ammattitaito ja asiakaspalvelu kulkevat käsikädessä. Meidät tunnetaan osaamisesta, yksilöllisyydestä ja luotettavuudesta. Liikkeestämme löydät upeimman valikoiman lisäksi sinua kuuntelevan ja sinuun kiireettä panostavan henkilökunnan. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Erilaista perspektiiviä

Taina Pikkarainen

Optikko, yrittäjä

Taina on toiminut Ajan Näön yrittäjänä jo vuodesta 1988 asti ja hänet on palkittu Järvenpään Vuoden Yrittäjänä 2014. Ajan Näkö on saanut valtakunnallista tunnustusta ollessaan Vuoden Optikkoliike 2000. Tainan ansiosta Ajan Näössä on pitkä perinne käsin tekemiseen ja tästä syystä liikkeessä hiotaan linssit edelleen itse. Tainan johtavana ajatuksena on ollut tuottaa silmäniloa järvenpääläisille ja pisimmillään asiakassuhteet ovat jatkuneet jo neljän vuosikymmenen ajan. Vapaa-ajalla Taina nauttii liikunnasta, oopperasta ja perheen kanssa vietetystä ajasta.

Niina Salo

Optometristi

Niina on valmistunut optometristiksi 2014 ja hän on aloittanut Ajan Näössä samana vuonna. Hänellä on piilolinssipätevyys sekä diagnostisten lääkeaineiden käytön ja heikkonäköisten apuvälineiden sovituksen laillistus. Niinan löydät usein meidän omasta työpajasta hiomassa linssejä. Hän rakastaa värikkäitä, persoonallisia kehyksiä ja niitä hän valitsee myös liikkeen mallistoon. Jääkiekon seuraaminen ja aikuisakrobatia ovat Niinalle tärkeät harrastukset ja sen lisäksi hän viettää aikaa ystävien, perheen ja kissansa kanssa.

Mervi Kröpi

Optikko

Mervillä on optikko-, piilolinssi- ja työnäköpätevyys sekä ortoptiikan erityisosaamista. Mervi on työskennellyt Ajan Näössä jo kolmella vuosikymmenellä ja hän on valmistunut optikoksi 1986. Mervillä on tarkka silmä värien ja muotojen suhteen. Kokemuksella ja Merville ominaisella rauhallisuudella ja pitkäjänteisyydellä hän auttaa ihmisiä näkemään miellyttävämmin. Vapaa-ajalla Mervi tykkää liikkua ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Niina Sepponen

Optometristi

Niina Maarit on valmistunut optometristiksi samalta kurssilta Niinan kanssa ja hän on aloittanut Ajan Näössä keväällä 2018. Piilolinssi- ja työnäköpätevyyden lisäksi Niina Maaritilla on diagnostisten lääkeaineiden käytön ja heikkonäköisten apuvälineiden sovituksen laillistus. Urheilunäkeminen (esim. ampujalasit tai pyöräilylasit) ja piilolinssit ovat Niina Maaritin erityisosaamista. Lisäksi hän on vastuussa meidän sosiaalisen median sisällöstä. Niina Maarit harrastaa aikuisakrobatiaa Volttitehtaalla ja tanssimista.

Jaana Hietanen

Lääketieteen tohtori, silmätautien erikoislääkäri, Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO)

Jaana on toiminut Ajan Näössä silmätautien erikoislääkärinä vuodesta 1998 lähtien. Kaikenikäiset potilaat ovat lämpimästi tervetulleita hänen vastaanotolleen. Jaana on perehtynyt glaukoomaan, josta hän on väitellyt vuonna 1995. Potilaat kuvailevat Jaanaa välittäväksi, helposti ymmärrettäväksi ja asiantuntevaksi. Vapaa-ajalla Jaana urheilee, mökkeilee ja viettää aikaa perheensä kanssa. Hän on myös ansioitunut penkkiurheilija.

Laura Vanhatalo

Lääketieteen lisensiaatti, silmätautien erikoislääkäri

Laura on aloittanut silmätautien erikoislääkärinä Ajan Näössä kesällä 2020 ja on tiimimme uusin vahvistus. Hän on valmistunut silmätautien erikoislääkäriksi 2016 ja työskentelee HYKS:n silmätautien yksikössä. Kaikenikäiset potilaat ovat lämpimästi tervetulleita Lauran vastaanotolle. Potilaat kuvailevat häntä lämpimäksi, tarkaksi ja asiantuntevaksi. Vapaa-ajalla Laura urheilee monipuolisesti – talvella lempilaji on murtomaahiihto.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

lähetä sähköpostia optikot@ajannako.fi