Yhteys

Järnefeltinkatu 1, PL 136
04401 Järvenpää

Puhelin 09 291 9590
0505208872
optikot@ajannako.fi

Aukioloajat
Palvelemme

ma-pe klo 10 – 18

la klo 10 – 14

kesä, heinä ja elokuun la olemme suljettu

ja lisäksi palvelemme sopimuksen mukaan

Seuraa meitä
Image Alt

Palvelut

Palvelut

Hyvän näkemisen palvelut

Näöntarkastukset ja näöntutkimukset

Ajan Näössä sinua palvelee aina näönhuollon asiantuntija – optikko tai optometristi! Kaikki näöntutkimukset tehdään Optometrian eettisen neuvoston ”Hyvä optikon/optometristin tutkimuskäytäntö” -ohjeistuksen mukaisesti sekä lakeja ja ohjeistuksia noudattaen; yli 8-vuotiaille, ei-leikatuille, terveille silmille; hoitavan lääkärin luvalla myös operoiduille tai hoidossa oleville silmille. Joukostamme löytyy erityisosaamista työnäkemiseen, karsastuksiin, urheilunäkemiseen, kuivien silmien tutkimiseen ja silmien tutkimiseen lääkeaineiden avulla.

Löydät lisätietoa aiheesta Näe ry:n sivuilta.

Piilolinssisovitukset

Piilolinssit ovat hyvä vaihtoehto silmälaseille. Opetamme niiden sovituksen, käsittelyn ja hoidon sinulle. Sovituksessa varmistetaan, ettei piilolinssien käytölle ole estettä ja valitut piilarit ovat juuri sinun silmillesi sopivat. Vuosittaisissa piilolinssikontrolleissa tutkimme silmiesi terveydentilan ja tarkistamme piilolinssien sopivuuden. Tavallisimpien piilolinssivaihtoehtojen lisäksi uusimmista piilareista löytyy hyviä vaihtoehtoja niin kuivasilmäisille kuin ikänäköisillekin.

Silmälääkäripalvelut

Usein käynti optikolla riittää, mutta ajoittain silmiesi terveydentila tarvitsee lääkärin arvion. Silmälääkärit ovat asiantuntijoita silmäsairauksien hoitamisessa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Tutkimuksessa kannattaa käydä säännöllisesti, jos sinulla tai suvussasi on silmiin liittyviä sairauksia. Silmälääkäri tekee alle 8-vuotiaiden sekä leikattujen silmien tutkimukset. Suosittelemme tutkimusta myös kaikille yli 40-vuotiaille optikkokäyntien lisäksi.