Yhteys

Järnefeltinkatu 1, PL 136
04401 Järvenpää

Puhelin 09 291 9590
0505208872
optikot@ajannako.fi

Aukioloajat
Palvelemme

ma-pe klo 10 – 18

la klo 10 – 14

ja lisäksi sopimuksen mukaan

Seuraa meitä
Image Alt

Tuotteet

Tuotteet

Hyvän näkemisen tuotteet

Silmälasit

Luotamme laatuun ja ajanmukaisuuteen kehysvalikoimassamme. Silmälasimuoti on intohimomme ja olemme ajan tasalla tämän hetkisistä trendeistä tarjotaksemme ainutlaatuisen valikoiman laatumerkkien parhaita kehyksiä. Meiltä löydät myös ajattoman tyylikkäitä klassikkokehyksiä.

Teemme silmälasien valitsemisesta vaivatonta. Kokemuksella, näkemyksellä ja ammattitaidolla autamme sinua valitsemaan kasvoillesi, väritykseesi ja linssivoimakkuuksiisi sopivat kehykset. Hoyan laadukkaat ja meillä hiotut linssit takaavat yksilöllisen ja kehykseen sopivan lopputuloksen.

Aurinkolasit

Aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä, liialta valolta, häikäistymiseltä sekä tuulelta ja roskilta. Parhaan hyödyn saat, kun aurinkolasit valitaan käyttötarkoituksen mukaan, jolloin niitä voi olla useitakin: voimakkuuksilla tai ilman, piilolinssien kanssa tai omien silmälasien päälle. Käytönmukavuuteen ja aurinkolasien suojaavuuteen vaikuttavat linssien hyvä optiikka ja kehyksen istuvuus kasvoilla. Meiltä löydät ajankohtaisen aurinkolasimalliston vuoden ympäri!

Piilolinssit

Piilareilla saat vaihtelua näköösi. Piilolinssien materiaalit ovat kehittyneet huimasti ja niillä voi korjata miltei kaikki taittovirheet, myös hajataittoa ja ikänäköä. Valikoimistamme löytyvät sopivat piilolinssit arkeen ja juhlaan, harrastuksiin sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön. Kokeile piilolinssejä vaikka silmälasien valinnan aikana!

Osamaksu

Tarjoamme joustavan tavan hoitaa maksusi Resurs-tililuoton avulla. Voit hoitaa maksun joustavasti ja ilman korkoa ja kuluja joko seuraavassa kuussa tai 6 kuukauden aikana. Halutessasi jopa 12 kuukauden aikana korottomasti. Tässä tapauksessa maksat kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk. Jos haluat maksulle vielä enemmän joustoa, voit käyttää 24 tai 48 kuukauden korollista maksuaikaa.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.