Yhteys

Järnefeltinkatu 1, PL 136
04401 Järvenpää

Puhelin 09 291 9590
0505208872
optikot@ajannako.fi

Aukioloajat
Palvelemme

ma-pe klo 10 – 18

la klo 10 – 14

ja lisäksi sopimuksen mukaan

Seuraa meitä

Uusin silmin

Jo vuodesta 1984 lähtien silmäniloa tuonut yksityinen optikkoliike Ajan Näkö jatkaa lokakuusta eteenpäin uuden yrittäjän voimin. Nyt eläköityvä yrityksen perustaja Taina Pikkarainen tiimeineen on onnistunut luomaan liikkeestä ajattoman klassikon. Ajan Näkö tunnetaan ainutlaatuisesta tuotevalikoimastaan sekä erinomaisesta palvelustaan. Uusi yrittäjä, optisen alan konkari Jaana Vaine haluaa jatkaa Ajan Näön hyvää työtä ja tuo mukanaan uutta, silmien terveyteen liittyvää palveluosaamista.

“Olemme jatkossakin luotettava, laadukas ja lämminhenkinen, asiakkaitamme varten olemassa oleva yksityinen optikkoliike. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen palvelukokemuksen tyylistä ja silmien terveydestä tinkimättä.”

Jaana: “Ajan Näössä on tehty monipuolista, ammattitaitoista sekä asiakaslähtöistä työtä, millä on rakennettu luja luottamus asiakkaisiin. Taina on luonut erinomaisen perustan, jolle kehittää palveluita edelleen. Sairaanhoitajana tuon mukanani vahvaa silmien terveyteen liittyvää osaamista sekä valmiutta palvella myös erikoisratkaisujen parissa.”


Taina:
“Olen iloinen, että jaamme Jaanan kanssa vision yksityisestä, asiakkaan huomioivasta ja palvelevasta optikkoliikkeestä. Jaanan ammattitaito sekä optiselta puolelta, että sairaanhoitajan ammatista tuo yritykseen monipuolista osaamista. Näen, että Jaanan vahvuuksilla on entistä enemmän kysyntää kun optikkoliikkeeseen tarvitaan uusia palveluita.”

Jaana: “Olemme jatkossakin luotettava, laadukas ja lämminhenkinen, asiakkaitamme varten olemassa oleva yksityinen optikkoliike. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen palvelukokemuksen tyylistä ja silmien terveydestä tinkimättä.”


Taina:
“Vanhat ja uudet asiakkaat voivat tulla rauhallisin mielin Ajan Näköön minun siirtyessäni eläkkeelle. Kiitän kaikkia asiakkaitani valoisista vuosista ja toivon niiden jatkuvan Jaanan kanssa!”

 

   

Jätä kommentti